Op TV

 

Achter de camera heb ik het voorrecht gehad om talloze voetballers en trainers te interviewen. Mijn doel is dan ook om ze voor de camera beter te leren kennen. Pport draait niet alleen om wat er op het veld gebeurt, maar ook om de verhalen achter de spelers en trainers die het spel tot leven brengen.

 

In de krant

 

Als sportjournalist, o.a. voor de Stentor, breng ik de passie en spanning van sportevenementen over naar de papieren pagina's. Met verhalen en inzichten richt ik me op de verhalen achter de scoreborden. Sport is meer dan een spel; het is een verhaal dat ik met trots met de wereld deel.

 

Magazines

 

Op de website www.journalistiekwindesheim.nl/binnenstebuiten/

vind je een aantal artikelen die ik heb geschreven voor een magazine als schoolopdracht.

 

 

 

 

 

Podcast Uitgespeeld

 

In onze wekelijkse podcast bundel ik samen met Jens en Julian onze passie voor voetbal en nemen we je mee op een reis door de voetbalwereld. Hierin bieden we diepgaande inzichten en voeren we boeiende gesprekken over zowel Nederlands als Europees voetbal. Of je nu een toegewijde supporter bent of gewoon geïnteresseerd bent in sport, onze podcast is jouw bron voor boeiende discussies. Luister terwijl we de hoogte- en dieptepunten van de voetbalwereld bespreken en interviews delen. Sport is onze passie, en we delen deze graag met jou via onze podcast.

 

Benieuwd naar onze podcasts?